• SET LLIÇONS BREUS DE FISICA

    ROVELLI, CARLO ANAGRAMA, S.A., EDITORIAL Ref. 9788433915290 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Tot el que cal saber sobre física, l'univers i el nostre lloc al món en set lliçons plenes de bellesa que han captivat els lectors italians. «Hi ha fronteres, en les quals estem aprenent i crema el desig de saber. Aquí, a la riba del que sabem, en contacte amb l'oceà de tot el que no sabem, brillen ...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    12,90 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 21
    • Coleccion : LLIBRES ANAGRAMA
    • Nº de pàgines : 96
    • Autors : ROVELLI, CARLO
    • Idioma : CATALA
    • Any d'edició : 2016
    • Data d'edició : 01/03/2016
    • ISBN : 978-84-339-1529-0
    Tot el que cal saber sobre física, l'univers i el nostre lloc al món en set lliçons plenes de bellesa que han captivat els lectors italians. «Hi ha fronteres, en les quals estem aprenent i crema el desig de saber. Aquí, a la riba del que sabem, en contacte amb l'oceà de tot el que no sabem, brillen el misteri del món, la bellesa del món, i ens deixen sense alè», diu l'autor d'aquest llibre que s'ha convertit en un inesperat best-seller a Itàlia i que serà traduït a més de vint idiomes. El motiu d'aquest èxit és ben senzill i alhora molt difícil d'aconseguir: amb passió, fluïdesa i una encomiable voluntat d'explicar d'una manera diàfana temes complexos, Carlo Rovelli, científic d'estirp humanista, ens proposa un recorregut breu però complet per les fites de la física dels darrers cent anys. I així repassa la teoria de la relativitat, la mecànica quàntica, l'arquitectura de l'univers, les partícules elementals, la gravetat quàntica, els forats negres... Però també la natura del temps i el nostre lloc dins d'aquest entramat infinit. Són set lliçons magistrals que permeten al lector no especialitzat endinsar-se amb facilitat en uns temes a priori àrids. Amb una combinació d'entusiasme, claredat i rigor, Rovelli ens ofereix una magnífica (i bella) panoràmica dels avenços de la física, a través dels quals l'ésser humà ha anat desxifrant els misteris de l'univers.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.