• GUIA DE LLEIDA : UNA GRAN CIUTAT TOTA PER DESCOBRIR

    UNA GRAN CIUTAT TOTA PER DESCOBRIR.

    COMPANY, XIMO UNIVERSITAT DE LLEIDA Ref. 9788484097938 Altres llibres del mateix autor
    Aquesta publicació, amb mapes, rutes i gairebé 1.000 fotografies, és la guia imprescindible de Lleida. S'adreça a tots aquells que tinguin ganes de conèixer la màgia irrepetible d?aquesta ciutat, tant als lleidatans, com als visitants amb expectatives culturals i turístiques. En aquesta guia hi trob...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 650 gr
    Sense estoc
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8409-793-8
    • Data d'edició : 01/11/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALA
    • Autors : COMPANY, XIMO
    • Nº de pàgines : 296
    Aquesta publicació, amb mapes, rutes i gairebé 1.000 fotografies, és la guia imprescindible de Lleida. S'adreça a tots aquells que tinguin ganes de conèixer la màgia irrepetible d?aquesta ciutat, tant als lleidatans, com als visitants amb expectatives culturals i turístiques. En aquesta guia hi trobaran tot el que es pot visitar i gaudir a la capital de Ponent i el seu entorn: el seu ric patrimoni cultural, monumental i artístic, la història, les llegendes i tradicions, així com les festes i l?oferta cultural i d?oci. També hi trobaran els millors restaurants, pastisseries, hotels, botigues, bars i locals. A més a més, la guia compta amb una extensa informació (adreces, telèfons i webs) sobre institucions, associacions, centres cívics i culturals, serveis, mitjans de transport i un llarg etcètera.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.