• GARCIA LORCA A FIGUERES (CAT/ANG)

    GARCÍA LORCA EN FIGUERES

    ANGLADA, MARIA ANGELS; FAGES DE CLIMENT, CARLES UNIVERSITAT DE GIRONA Ref. 9788484585220 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    L'objectiu d'aquest itinerari literari és repassar aquells espais de la ciutat que, entre els anys 1925 i 1927, van ser espectadors i escenari del pas de García Lorca per Figueres. Des de l'estació del tren fins a la casa dels Dalí, passant per la Rambla, la present guia vol reviure l'estada a la c...
    Dimensions: 145 x 95 x 60 cm Peso: 80 gr
    Disponible
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8458-522-0
    • Data d'edició : 01/10/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CAT/ANG
    • Autors : ANGLADA, MARIA ANGELS; FAGES DE CLIMENT, CARLES
    • Ilustradors : VICENS COLL, MARC
    • Nº de pàgines : 74
    • Coleccion : ITINERARI LITERARI AUTOGUIAT,18
    • Nº de col·lecció : 18
    L'objectiu d'aquest itinerari literari és repassar aquells espais de la ciutat que, entre els anys 1925 i 1927, van ser espectadors i escenari del pas de García Lorca per Figueres. Des de l'estació del tren fins a la casa dels Dalí, passant per la Rambla, la present guia vol reviure l'estada a la ciutat d'un dels poetes més universals de tots els temps; el recorregut es farà visitant els diversos espais, observant la documentació gràfica conservada i llegint els versos que García Lorca va dedicar a Figueres, els que van escriure amics i coneguts quan van evocar aquells anys màgics o passatges significatius que ens parlen d'aquells homes i dones i d'aquella ciutat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.