• TORTOSA: BAIX EBRE

    BAIX EBRE

    COSTA SAOIA, ERNEST AROLA, EDITORS Ref. 9788494483967 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Per viatjar, cal temps; els diners només són secundaris. Per fer turisme, sobretot si és del que anomenem de masses, calen diners. Pagant, ens poden traslladar d una punta a una altra de món en qüestió d hores. La guia que teniu a les mans vol estar molt més a prop del viatge que del turisme. Vol ap...
    Ancho: 120 cm Largo: 210 cm Peso: 380 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-944839-6-7
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALA
    • Autors : COSTA SAOIA, ERNEST
    • Nº de pàgines : 204
    • Coleccion : A ESPAIET
    • Nº de col·lecció : 9
    Per viatjar, cal temps; els diners només són secundaris. Per fer turisme, sobretot si és del que anomenem de masses, calen diners. Pagant, ens poden traslladar d una punta a una altra de món en qüestió d hores. La guia que teniu a les mans vol estar molt més a prop del viatge que del turisme. Vol apropar-vos als llocs passejant, perquè fins ara no s ha inventat cap sistema millor. També vol incitar-vos a anar-hi amb calma: per satisfer la curiositat, per badar, perquè l atzar faci de les seves i fàcilment pugueu capgirar la ruta proposada, perquè la percepció pels sentits entri en joc, per assaborir la diferència, per defugir el tipisme, perquè la sorpresa i el descobriment ens corprenguin, per tenir possibilitats de parlar amb la gent. Com que la intensitat d un viatge no té res a veure amb els quilòmetres i de descobertes en podem fer a casa mateix, la proposta d avui ens porta a la ciutat de Tortosa i als seus voltants, a la comarca del Baix Ebre. Tant de bo el viatge us sigui profitós i pugueu fer vostre que «Cada turó que veig em diu vés més lluny, vés més lluny...», com proclama una coneguda cançó.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.