• A CAVALL PER CATALUNYA

    EQUITACIÓ PER A TOTHOM. 20 RUTES

    DOMINGO DE PEDRO, MARIUS COSSETANIA, EDICIONS Ref. 9788495684844 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El món dels cavalls, al nostre país, gaudeix d'una tradició molt antiga i completa basada en una relació estreta que comporta, per exemple, l'existència de races autòctones pròpies, com el guarà català o el cavall cerdà. Malgrat això, hi ha una gran mancança de bibliografia sobre el tema en la nostr...
    Ancho: 120 cm Largo: 225 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    10,70 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95684-84-4
    • Data d'edició : 01/06/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : Catalán
    • Autors : DOMINGO DE PEDRO, MARIUS
    • Nº de pàgines : 120
    • Coleccion : AZIMUT
    • Nº de col·lecció : 33
    El món dels cavalls, al nostre país, gaudeix d'una tradició molt antiga i completa basada en una relació estreta que comporta, per exemple, l'existència de races autòctones pròpies, com el guarà català o el cavall cerdà. Malgrat això, hi ha una gran mancança de bibliografia sobre el tema en la nostra llengua, exceptuant un parell de notables excepcions. Amb aquest llibre l'autor pretén ensenyar els fonaments bàsics de tenir un cavall i compartir rutes i presentar unes quantes propostes concretes d'excursions, perquè tothom pugui veure que no és tan difícil, ni tan car, que és un esport assequible a tots i que ens portarà moltes gratificacions. La segona part del llibre la conforma un seguit d'excursions per tot Catalunya, una per Andorra i una altra per Menorca, amb informacions sobre la comarca, la seva orografia o aspecte natural, i la indicació de les hípiques existents que sempre marcaran la sortida i l'arribada dels itineraris proposats. La tercera part de l'obra és una mena d'agenda comentada amb un seguit d'adreces, llocs web, dates i llocs interessants per a tothom a qui li agradin els cavalls.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.