• INMIGRACIO, EMIGRACIO. 9A BIENAL MARTINEZ GUERRICABEITIA

    9A BIENNAL MARTÍNEZ GUERRICABEITIA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

    VARIOS AUTORES UNIVERSIDAD VALENCIA. SERVEI D Ref. 9788437069289 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquest catàleg es configura a través de la visió de 20 artistes contemporanis sobre diversos aspectes de la interculturalitat. Es pretén analitzar així l'impacte dels corrents migratoris en els països d'origen i de destinació, i revisar la important transformació en les societats actuals. Un comitè ...
    Ancho: 230 cm Largo: 260 cm Peso: 1246 gr
    Sense estoc
    30,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-370-6928-9
    • Data d'edició : 01/01/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CASTELLANO ; CATALAN ; IN
    • Autors : VARIOS AUTORES
    • Nº de pàgines : 180
    • Coleccion : CATÀLEGS D'EXPOSICIONS
    Aquest catàleg es configura a través de la visió de 20 artistes contemporanis sobre diversos aspectes de la interculturalitat. Es pretén analitzar així l'impacte dels corrents migratoris en els països d'origen i de destinació, i revisar la important transformació en les societats actuals. Un comitè de selecció configurat per cinc crítics i cinc galeristes de reconegut prestigi seleccionen un total de vint peces de vint artistes diferents. Per a aquesta ocasió hem convocat els crítics Álvaro de los Ángeles, José Luis Brea, Nilo Casares, Menene Gras i Dennys Matos; i a les galeries Alba Cabrera, Carreres Múgica, Joan Prats, Paz y Comedias i Soledad Lorenzo. El catàleg reprodueix aquestes obres, que a més van acompanyades dels textos crítics que justifiquen la seua elecció per part de l’esmentat comitè de selecció.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.