• ESCENARIS TRANSITABLES (CATALA)

    AAVV MUSEU D'ART DE GIRONA Ref. 9788439374473 Altres llibres del mateix autor
    Catàleg de l'exposició inaugurada al Museu d'Art de Girona el 10 de març de 2007 (març-juny 2007) amb obres de Candida Höfer, Montserrat Soto, Martí Anson, Mane l Margalef, Jordi Colomer i Jeff Wall, que tracta sobre la creació d'uns escenar is que es disposen de manera que permeten el diàleg entre ...
    Ancho: 215 cm Largo: 275 cm Peso: 200 gr
    Sense estoc
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-393-7447-3
    • Data d'edició : 01/03/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CATALA
    • Autors : AAVV
    • Nº de pàgines : 80
    Catàleg de l'exposició inaugurada al Museu d'Art de Girona el 10 de març de 2007 (març-juny 2007) amb obres de Candida Höfer, Montserrat Soto, Martí Anson, Mane l Margalef, Jordi Colomer i Jeff Wall, que tracta sobre la creació d'uns escenar is que es disposen de manera que permeten el diàleg entre art i quotidianitat, e ntre participació i percepció. Amb aquest objectiu, per portar a terme les seves peces, els artistes s'apropien de manera creativa de les dimensions físiques i reals de l'espai objecte de la intervenció, mitjançant sofisticats processos i m itjans audiovisuals. Els escenaris han estat concebuts per ser transitats l'un d arrere l'altre, com si es tractés d'un túnel, a fi i efecte de provocar la desin hibició de l'espectador.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.