• CINE Y MODA POR JEAN PAUL GAULTIER

    GAULTIER, JEAN PAUL FUNDACIO LA CAIXA Ref. 9788499003023 Altres llibres del mateix autor
    La moda ha sido motivo de atracción para el cine, prácticamente desde sus orígenes. Ha creado estilos y tendencias con vestuarios icónicos. La colaboración entre directores de cine y diseñadores de moda ha sido habitual, dando lugar a personajes y escenas inolvidables. La Cinémathèque Française de l...
    Ancho: 23 cm Largo: 32 cm Peso: 1169 gr
    Sense estoc
    35,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9900-302-3
    • Data d'edició : 01/01/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GAULTIER, JEAN PAUL
    • Nº de pàgines : 240
    La moda ha sido motivo de atracción para el cine, prácticamente desde sus orígenes. Ha creado estilos y tendencias con vestuarios icónicos. La colaboración entre directores de cine y diseñadores de moda ha sido habitual, dando lugar a personajes y escenas inolvidables. La Cinémathèque Française de la mano de Jean Paul Gaultier explica ésta apasionante historia con vestidos, conjuntos y piezas de alta costura, accesorios de moda, dibujos, carteles de películas, fotografías de rodajes, decorados y extractos de películas. La muestra cuenta con piezas de prestadores internacionales y nacionales, poniendo un acento especial en el cine español de Pedro Almodóvar. También dedica una especial atención a figuras heterodoxas, guerreros, andróginos y travestis, así como la influencia del rock, punk y lo queer que en los últimos años ha cambiado la moda.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.