• 15 ESCALONES DEL LIDERAZGO, LOS

    MIS VALORES EN EL FÚTBOL Y EN LA VIDA

    MASCHERANO, JAVIER PLANETA, S.A. Ref. 9788408146650 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Los 15 escalones del liderazgo es un auténtico manual de conducta en el que el gran emblema de la selección argentina y del FC Barcelona revela sus motivaciones para encarar los desafíos del día a día. «El sacrificio y el compromiso no se negocian» o «tienes que levantarte cada día con ganas de come...
    Ancho: 150 cm Largo: 227 cm Peso: 260 gr
    Sense estoc
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-08-14665-0
    • Data d'edició : 01/10/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : MASCHERANO, JAVIER
    • Nº de pàgines : 224
    • Coleccion : NO FICCIÓN

    Los 15 escalones del liderazgo es un auténtico manual de conducta en el que el gran emblema de la selección argentina y del FC Barcelona revela sus motivaciones para encarar los desafíos del día a día. «El sacrificio y el compromiso no se negocian» o «tienes que levantarte cada día con ganas de comerte el mundo» son algunas de las sentencias que pronuncia Javier Mascherano
    en su primer libro, en el que convierte sus experiencias en ejemplos para el trabajo en equipo y el liderazgo personal. Una visión sorprendente y reveladora, centrada más en disfrutar del camino que de la meta en sí, más cercana a perder haciendo las cosas correctamente que a ganar de cualquier manera. Y es que para Javier Mascherano ser líder siempre es pensar antes en el otro que en uno mismo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.