• CATALA ESCRIT 2, EL. NIVELL SUPERIOR (C2)

    AAVV BARCANOVA, EDITORIAL Ref. 9788448947019 Altres llibres del mateix autor
    El català escrit 2, continuació natural d'El català escrit, és una eina indispensable per a adquirir definitivament els coneixements normatius de nivell superior, aclarir posibles vacil·lacions i corregir errors no detectats abans.Hi trobareu:Els procediments que us permetran consolidar el nivel sup...
    Dimensions: 225 x 170 x 19 cm Peso: 470 gr
    Disponible
    16,30 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-4701-9
    • Data d'edició : 01/09/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Catalán
    • Autors : AAVV
    • Nº de pàgines : 304
    El català escrit 2, continuació natural d'El català escrit, és una eina indispensable per a adquirir definitivament els coneixements normatius de nivell superior, aclarir posibles vacil·lacions i corregir errors no detectats abans.
    Hi trobareu:
    Els procediments que us permetran consolidar el nivel superior de català explicats de forma concisa i distribuïts en aquestes parts: aspectes formals; ortografia; morfología i sintaxi; lèxic i semàntica, i aspectes textuals.
    La resolució dels dubtes més freqüents en aquest nivell.
    Activitats per a practicar els coneixements adquirits.

    El solucionari de totes les activitats s'adreça a: Estudiants de batxillerat o adults que assisteixen a clases presencials, estudiants universitaris, llicenciats o graduats, funcionaris públics o opositors que es preparen de manera autodidàctica per a l'examen del nivell C2, qualsevol persona que vol aconseguir un nivell superior de català bé en l'àmbit professional, com ara periodistes o gestors de comunicació social, bé en l'àmbit personal.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.