• POESIA, CINE Y HUMOR. RELATOS DE EXCEPCION EN LOS AÑOS DE AUTARQUIA

    AAVV MUSEO NAC. C. ARTE REINA SOFIA Ref. 9788480265454 Altres llibres del mateix autor
    Los años en torno a la Segunda Guerra Mundial, sin duda la etapa más dura de la dictadura franquista, fueron también el escenario en el que se gestó la nueva cultura de vanguardia en España, cuyo nacimiento tuvo lugar, según la historiografía tradicional, entre 1947 y 1948, cuando aparecen o retoman...
    Ancho: 165 cm Largo: 240 cm Peso: 800 gr
    Sense estoc
    28,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8026-545-4
    • Data d'edició : 01/03/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : AAVV
    • Nº de pàgines : 284
    Los años en torno a la Segunda Guerra Mundial, sin duda la etapa más dura de la dictadura franquista, fueron también el escenario en el que se gestó la nueva cultura de vanguardia en España, cuyo nacimiento tuvo lugar, según la historiografía tradicional, entre 1947 y 1948, cuando aparecen o retoman sus actividades grupos como Dau al Set en Barcelona o Pórtico en Zaragoza. La pervivencia, aún en la actualidad, de ciertas actitudes y poéticas de aquella generación de artistas y su importante representación en la Colección del Museo Reina Sofía hacen que aquel periodo constituya uno de los principales ejes de investigación del Museo y que, por tanto, sea indispensable profundizar en su análisis y (re)interpretación crítica. Con la reestructuración y ampliación de las salas dedicadas a este periodo, así como con este libro, el departamento de Colecciones del Museo Reina Sofía quiere contribuir a desbordar el estudio que habitualmente se ha hecho de la cultura visual en esta etapa de nuestra historia reciente.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.