• EMBT. ENRIC MIRALLES. BENNEDETTA TAGLIABUE. WORK IN PROGRESS

    VV.AA. COL·LEGI D'ARQUITECTES DE CAT Ref. 9788496185920 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este catálogo es una versión renovada y ampliada de la edición del 2004. Adopta como guión básico las once obras en curso del despacho del tristemente fallecido Enric Miralles y Benedetta Tagliabue, EMBT, con ampliación de 4 proyectos: el edificio de Gas NAtural, la biblioteca de Palafolls, el merca...
    Ancho: 210 cm Largo: 290 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    50,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96185-92-0
    • Data d'edició : 01/01/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : Catalán
    • Autors : VV.AA.
    • Nº de pàgines : 296
    • Coleccion : ARQUITECTURA
    Este catálogo es una versión renovada y ampliada de la edición del 2004. Adopta como guión básico las once obras en curso del despacho del tristemente fallecido Enric Miralles y Benedetta Tagliabue, EMBT, con ampliación de 4 proyectos: el edificio de Gas NAtural, la biblioteca de Palafolls, el mercado de Sta Caterina y el Campus universitario de Vigo. Aporta un valioso bagaje gráfico que cubre desde la gestación misma de algunos de estos proyectos en algunos de los inconfundibles dibujos y textos de Miralles, hasta el testimonio fotográfico del estado actual de alguna de estas obras, algunas ya terminadas y el resto a punto de ser concluidas, que constituirán, en conjunto, el legado de un gran arquitecto. Incluye un DVD con un documental de 30 minutos del realizador Bigas Luna, que muestra el estado reciente de las obras.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.