• POESIA COMPLETA (ROSSELLÓ-PORCEL)

    ROSSELLÓ-PÒRCEL, BARTOMEU BARCINO, S.A., EDITORIAL Ref. 9788472269033 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Mort amb només 24 anys, Bartomeu Rosselló-Pòrcel va tenir temps de fer-se un nom entre els millors poetes catalans del segle XX. Admirat per Espriu i per Riba, considerat un mes-tre per Vinyoli, la seva poesia és un cim de la literatura catalana contemporània i un punt de partida ineludible per tota...
    Dimensions: 210 x 150 x 20 cm Peso: 300 gr
    Disponible
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7226-903-3
    • Data d'edició : 01/03/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ROSSELLÓ-PÒRCEL, BARTOMEU
    • Nº de pàgines : 160
    • Coleccion : IMPRESCINDIBLES. BIBLIOTECA DE CLÀSSICS
    • Nº de col·lecció : 3
    Mort amb només 24 anys, Bartomeu Rosselló-Pòrcel va tenir temps de fer-se un nom entre els millors poetes catalans del segle XX. Admirat per Espriu i per Riba, considerat un mes-tre per Vinyoli, la seva poesia és un cim de la literatura catalana contemporània i un punt de partida ineludible per tota la poesia que va venir després.

    La seva poesia beu tant de la influència de la generació del 27, com de les avantguardes i concretament del surrealisme; també s'hi troben ressons del seu interès per la literatura castellana del barroc al costat d'un neopopularisme semblant al de García Lorca o Rafael Alberti, i amb trets propis del postsimbolisme. Tot plegat en fan un poeta de talla europea.

    Amb la incorporació d’aquest títol a Imprescindibles reforcem l’aposta de la col·lecció per una literatura de qualitat. Primer autor mallorquí, que completa, doncs, la visió de Països Catalans del projecte i alhora primer llibre que no és de narrativa. Tot i ser un gènere apa-rentment menys popular, la poesia, ben presentada, té molts lectors a casa nostra, com demostren Margarit, Casasses o Matí i Pol.

    Serà una edició sense notes, però amb un pròleg molt amè i aclaridor del poeta i crític lite-rari Pere Antoni Pons. Completen el volum textos d’Espriu, Riba, Sbert i Gabriel Alomar.

    El llançament del llibre es farà per Sant Jordi, amb una forta campanya de promoció junta-ment amb la nova edició dintre el Tast de clàssics de la Poesia de Jordi de Sant Jordi, que ja ha exhaurit la primera edició de 2011.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.